Din vej til en karriere i hotelbranchen

Core Hospitality søger altid nye talenter i Norden

Din karriere begynder her

Core Hospitality er et dansk hoteldriftsselskab, der er uafhængig af brands. Således kan vi drive alt fra hostels til full-service hoteller. Vi samarbejder med adskillige, spændende og velkendte brands, som giver dig en stærk platform, du kan bygge din karriere på. Core Hospitality er en mangfoldig organisation, og vi søger altid både unge og erfarne talenter.

Hvert brand har sin egen identitet og en unik kultur. Ens for dem alle er, at de er bundet sammen af Core Hospitality. Uanset hvilket brand, du er tiltrukket af, søger vi altid passionerede og servicemindede mennesker. Kom og udvikl dig med os, mens vores organisation bliver en stærkere platform for karrieremuligheder i Norden.

Tilmeld dig jobagenten

Hotelbrands

Ledige stillinger

Her ser du alle ledige stillinger hos Core Hospitality

Send os en uopfordret ansøgning

Fandt du ikke en ledig stilling, der matcher dine jobønsker, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi søger løbende nye kollegaer til alle afdelinger og alle hoteller. Send din ansøgning i dag, så gemmer vi den.

Send uopfordret ansøgning

Lad os holde kontakten

Vil du holdes opdateret om nye muligheder? Tilmeld dig vores jobagent, så sender vi dig besked med information om nye stillinger, udviklingsnyheder og andre relevante budskaber fra Core Hospitality.

Notificér mig dagligt / ugentligt om nye jobmuligheder
Tilmeld mig jobagent