Hoteldirektør til dobbelt Marriott hotel i Nordhavn

Når vores nye dobbeltdækkerhotel åbner i Københavns Nordhavn til november, bliver det med to store nyheder. Hotellet huser både det allerførste Fairfield by Marriott i hele Europa og det første Residence Inn by Marriott i Skandinavien.

Vi søger nu en erfaren hoteldirektør til at lede den daglige drift af det internationale hotel. Du bliver en del af vores åbningsteam og skal være med til at gøre åbningen en succes. Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du vil være med til at åbne et splinternyt Marriott hotel med 311 værelser og to varemærker.

Ansættelsesprocessen begynder i maj. Startdato forventes at være 1. august 2023.

Stillingen
Du er et værtsmenneske helt ind i sjælen og ved hvad god service og fleksibilitet gør for vores gæster. Du forstår værdien af synlig ledelse både for gæster og medarbejdere. Du forstår at få alle til at føle sig værdsat og velkommen. Du ved at synlighed ikke kan drives alene fra kontoret og du tror på grundighed og ordentlighed.

Du er en stærk leder, der forstår at drive hotellet ud fra tal med højt fokus på mange parametre. Du ved hvilke håndtag der virker, og vigtigst af alt forstår du at bruge dem alle og hvordan du kan påvirke dem. Du styrer økonomien på hotellet med sikker hånd.

Du passer på vores personale som var det dine egne børn. Du forstår værdien af glade og motiverede medarbejdere, der er stolte over deres arbejde. Du griber dem, når de nogle gange snubler og nyder at se dem vokse og udvikle sig.

Midt i alt dette, står du som en stærk og synlig leder.

Profil
  • Solid brancheerfaring med bred driftsforståelse
  • Stærk leder, der går forrest, og klar til at bidrage i alle afdelinger ved behov
  • Erfaring med økonomistyring og afrapportering
  • Synlig, motiverende og empatisk lederstil
  • Kommerciel forståelse
Hotellet og organisationen
Hotellet er en del af Nordø, en ny ø i forlængelse af Århusgadekvarteret i Nordhavn. Her åbner 311 værelser, der forventes at blive certificeret DGNB Guld og Green Key. Hotellet bliver driftet af den danske hoteloperatør Core Hospitality, der også driver to Moxy hoteller og et Best Western hotel. Desuden forventes familien at vokse med yderligere to Moxy hoteller i de kommende år. I Core Hospitality løfter vi opgaverne sammen. Vores struktur er flad og vores kommunikation er uformel og ærlig. Det samme gør sig gældende på hotellet, hvor du som hoteldirektør vil lede et lille lederteam, bestående af dig selv, to Front Office Managers og en Housekeeping Manager. Du vil referere direkte til vores driftsdirektør Sanne Nørgaard Færgsted.

Den ene side af hotellet bliver et Fairfield by Marriott hotel, som tilbyder et indbydende miljø og en ubesværet oplevelse til en god pris. Varemærkets historie stammer fra Marriott-familiens Fairfield gård, et sted bygget på traditioner, familie og komfort – værdier der inspirerer varemærket den dag i dag.

Den anden side af hotellet åbner som Residence Inn by Marriott, der hjælper gæster med at trives på lange ophold. Som medarbejder her vil du være med til at bygge relationer og opleve den unikke Residence Inn servicekultur, som fokuserer på at kende vores gæster og levere efter deres unikke behov som langtidsgæster.

Som en del af Marriott Bonvoy får du mulighed for at mætte din rejselyst med rabatter på mere end 8.000 hoteller. De globale rejsefordele er usammenlignelige, og det internationale arbejdsmiljø tilbyder unikke udfordringer på det danske hotelmarked.

Ansøg nu
Vi håber, at vi har fanget din interesse og ser frem til at modtage din ansøgning og CV via nedenstående link. Samtaler sker løbende.

Har du spørgsmål til stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte vores driftsdirektør Sanne Færgsted på saf@corehospitality.dk.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Tip en ven
Kontaktperson:
Sanne Færgsted General Manager saf@corehospitality.dk
Lokation:
Fairfield & Residence Inn Copenhagen Nordhavn Tallinngade 10 2150 Nordhavn